حجت الاسلام والمسلمین مهدی پیشوایی

 زبان رسمی بین المللی در زمان پیامبر (ص) چه بوده است؟
زبان رسمی بین المللی به مفهومی که امروز مطرح است، وجود نداشته است. دو ابرقدرت روم شرقی و ایران ساسانی، هر کدام زبانی داشته است، و زبانشان عالم گیر نبوده است. اما عربها تا مدتها بعد از ظهور اسلام، از سکه رایج رومی و بعضی اصطلاحات رومی استفاده می کرده است.
شخص رسول خدا (ص) (به حکم نبوت و لوازم آن)، و ائمه (ع) با همه ی زبانها، حتی با زبانهای حیوانات آشنا بوده است، و حضرت (ص) با قدرت خداوند متعال می توانست با زبانهای مختلف تکلم کند و مفهوم آنها را متوجه شوند.