حجت الاسلام والمسلمین مهدی پیشوایی

آیا کتابهای «امام حسین (ع) و ایران»، «عایشه بعد از پیامبر» و « محمد پیامبری که از نو باید شناخت» معتبر است؟
هیچکدام از این سه کتاب اعتبار تاریخی ندارد. بلکه کتاب رمان و داستان با مایه تاریخی است.
مرحوم ذبیح الله منصوری، در دهه های آخر دوران شاهنشاهی، با شناختی که از جامعه داشت، و گرایش خوبی که به مایه های اسلامی به وجود آمده بود، نویسندگی می کرد و رمانها و داستانهایی با چاشنی دینی می نوشت. و چون غرب زدگی شدیدی در ایران وجود داشت، آنها را به دانشمندان خارجی نسبت می داد. گاهی اصلا چنین دانشمند یا کتابی در خارج وجود نداشت، و یا از کتابهای خارجی اقتباس می کرد.