حجت الاسلام والمسلمین مهدی پیشوایی

در مورد یهودیان امروزی توضیح بفرمایید.
یهودیان در کشورهای جهان و با ملیت ها و تابعیت های مختلف متفرق بودند. کشورهای استعماری تصمیم گرفتند وطنی برای آنها درست کنند، ابتدا حبشه را مد نظر داشتند، و در نهایت   فلسطین اشغالی را انتخاب کردند.
صهیونیست ها و صهیونیزم به عنوان یک سازمان سیاسی و جهانی، دنبال تشکیل حکومت یهودی هستند، آنها یهودی هستند ولی هر یهودی صهیونیست نیست. بنیادگرایان( یهودیان خالص) تشکیل حکومت یهودی و صهیونیزم را قبول ندارند و این آرمان را جزء تعلیمات حضرت موسی(ع) نمی دانند، و می‌گویند؛ ما باید پایبند دینمان باشیم. با این وجود هنوز یهودیان و کلیمیان در کشورهای مختلف از جمله کشور خودمان ایران و کشور روسیه حضور دارند، و به اسرائیل نرفته اند.
قبر حضرت ابراهیم(ع) در شهر الخلیل و در کشور فلسطین قرار دارد.