دو سامانه صندوق صوتی با شماره تماس 096400 و پیامکی 30009640 در ایام نوروز آماده پاسخگویی به سوالات دینی هموطنان عزیز می باشد.

رئیس پاسخگویی تلفنی و پیامکی مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی:
دو سامانه صندوق صوتی با شماره تماس 096400 و پیامکی 30009640 در ایام نوروز آماده پاسخگویی به سوالات دینی هموطنان عزیز می باشد.
به گزارش روابط عمومی مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی، حجت الاسلام والمسلمین محمود سقائی رئیس پاسخگویی تلفنی و پیامکی ضمن تبریک سال نو و آروزی سراسر سلامت و سعادت برای هموطنان عزیز اظهار داشت:
پاسخگویی تلفنی مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی تا روز 14 فروردین تعطیل می باشد. اما پاسخگویی به همه سوالات دینی از مسیرهای دیگر پاسخگویی امکان پذیر است.
وی در ادامه گفت: در بخش تلفنی مرکز ملی پاسخگویی دو سامانه صندوق صوتی با شماره تماس 096400 و پیامکی 30009640 به صورت 24 ساعته آمادگی پاسخگویی به سوالات دینی هموطنان عزیز را دارد.
ایشان افزود: در بخش صندوق صوتی، پرسشگران گرامی می توانند شماره 096400 را گرفته و با گرفتن شماره 1 پرسش خود را مطرح و کد پیگیری را دریافت نموده و حداکثر تا 24 ساعت آینده پاسخ آن را با گرفتن عدد 2 دریافت نمایند.
رئیس پاسخگویی تلفنی و پیامک مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی ادامه داد: در بخش پیامکی می توانند با استفاده از شماره پیامك 30009640، و سامانه پیامکی www.30009640.ir سوالات فقهی و احكام شرعی خود را با ذکر نام مرجع تقلید ارسال كنند و تلاش مرکز بر این است كه در كمترین زمان ممكن (حداکثر24ساعت) پاسخ پیامك‌ها را ارسال نماید.
سقائی در پایان خاطر نشان کرد: کاربران گرامی همچنین می توانند از طریق اینترنت به نشانی www.pasokhgoo.ir با مسیرهای پاسخگویی در فضای مجازی آشنا شده و پرسش های خود را مطرح و پاسخ آن را دریافت نمایند.