نرم افزار اندرویدی "پرسمان تاریخ(1)" تولید شد

به گزارش روابط عمومی انجمن گفتگوی دینی، نرم افزار اندرویدی "پرسمان تاریخ(1)" با هدف پاسخگویی برخی شبهات تاریخ اسلام و در سه بخش تاریخ امم پیشین، تاریخ پیامبر اکرم(ص) و تاریخ ائمه معصومین(ع) از سوی کارشناسان تاریخ این انجمن تولید شده است.
این نرم افزار به پاسخگویی شبهاتی پیرامون قوم بنی اسرائیل، تبلیغ بیش از حد برای کوروش، ابوسفیان، پیشگویی قرآن در مورد جنگ ایران و روم، کشتار خاندان "ازد" توسط امام علی(ع)، حقانیت نواب اربعه و... پرداخته است.
علاقمندان جهت دریافت این نرم افزار به صورت رایگان می توانند به آدرس http://www.askdin.com/thread53992.html مراجعه کنند و یا از نرم افزار بازار آن را دریافت کنند.