اولین نشست علمی "هندسه مباحث و مطالعات اخلاقی" توسط حجت الاسلام دکتر مهدی علیزاده در مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی برگزار شد

به همت گروه اخلاق مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی نشست علمی با موضوع "هندسه مباحث و مطالعات اخلاقی" برگزار شد.
به گزارش خبرنگار پاسخگو اولین نشست علمی "هندسه مباحث و مطالعات اخلاقی" توسط حجت الاسلام دکتر مهدی علیزاده، رئیس قطب اخلاق، خانواده و سبک زندگی در مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی برگزار شد.
ایشان نخست موضوع جلسه را تبیین کرده و در ادامه افزود: تبیین هندسه مباحث اخلاقی کمک می کند تا نقشه ذهنی مناسبی از مباحث اخلاقی داشته باشیم و جایگاه واقعی سوالات اخلاقی را بیابیم و ‍‍‍پاسخ های مناسبی برای پرسش های مفروض ارائه دهیم.
رئیس قطب اخلاق، خانواده و سبک زندگی، جایگاه فلسفه اخلاق، اخلاق هنجاری، اخلاق توصیفی، علم الاخلاق استدلالی و... را در نظام مطالعات اخلاقی تبیین کرده و گفت: اخلاق کاربردی، تربیت اخلاقی، روانشناسی اخلاق، جامعه شناسی اخلاق، جرم شناسی اخلاق جزو مباحث میان رشته ای می باشند.
جلسه دوم این نشست، شنبه هفتم اسفند در سالن جلسات مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی برگزار خواهد شد.