حجت الاسلام والمسلمین مهدی پیشوایی

قبر هارون ­الرشید عباسي كجاست؟ آيا كنار امام رضا (ع) مدفون است؟
بله کنار امام رضا(ع) مدفون است. هارون­الرشید قبل از امام رضا(ع) در باغ حمیدبن­ قحطبه یکی از امرای عباسی(در محل فعلی دفن بدن مطهر امام رضا-ع) دفن شده بود و طبق آنچه در کتاب­های ما ذکر شده امام رضا(ع) در اواخر عمر شریف خویش به اباصلت فرمود اینها تلاش خواهند کرد مرا پشت سر قبر هارون دفن کنند و قبر هارون در جهت قبله قبر من قرار بگیرد ولی اگر تمام کلنگ­ زنان خراسان را جمع کنند نخواهند توانست آنجا قبری بکنند(و این یکی از کرامات علی­ بن­ موسی­ الرضا-ع بود) و در نهایت مجبور می­شوند مرا به سمت قبله او دفن کنند.