حجت الاسلام والمسلمین مهدی پیشوایی

حضرت خديجه (س) چند بار ازدواج كردند؟ اختلاف سني ايشان با پيامبر (ص) چند سال بوده است؟
قول مشهور اين است كه حضرت خديجه (س) قبل از ازدواج با پيامبر (ص) دو بار ازدواج كرده بود. شوهر اول ايشان شخصي بنام عتيق بن عائذ يا عائد و شوهر دوم ابوهاله هند بن نقاش بوده است. ولي يك قول هم وجود دارد كه بر اساس آن، حضرت خديجه (س) قبلا ازدواجي نكرده بود و موقع ازدواج با پيامبر (ص) باكره بوده است. در مورد سن ايشان اختلاف است. مشهور است 40 ساله بوده اند و در قول ديگري 28 سال نيز نقل شده است. بعضي از اساتيد مي گويند به نظر مي رسد چهل سال دقيق نيست بلكه احتمالا به اين معنا است كه خواستند بگويند سن ايشان زياد بوده است. البته اين مساله، بحث مهمي نيست و طرح آن نيز ضرورتي ندارد.
يكي از شواهد ازدواج قبلي ايشان وجود هند بن ابي هاله است كه ربيب رسول خدا (ص) بوده است و اوصاف ظاهري ايشان را نقل كرده است و نمي توان وجود اين فرزند حضرت خديجه (س) را نفي كرد.