حجت الاسلام والمسلمین مهدی پیشوایی

در ماجرای کربلا مختار چه نقشی داشته است؟ آیا حضور داشته یا خیر؟
در آن زمان مختار در زندان عبیدالله­ بن زیاد در کوفه بود. در روزهایی که حضرت مسلم و عبیدالله­بن زیاد وارد کوفه شده بودند و حکومت نظامی اعلام شده بود و شهر در وضعیت فوق­العاده­ای قرار داشت، مختار در روستایی در نزدیکی شهر کوفه بود که در بازگشت و در دروازه کوفه توسط ماموران حکومتی بازداشت وبه زندان منتقل شد که در حادثه عاشورا و حتی مدتی بعد از آن در زندان بود.