حجت الاسلام والمسلمین مهدی پیشوایی

اگر مردم كوفه، امام حسين (ع) را دعوت نمي كردند مقصد بعدي امام بعد از مكه كجا بود و بعد از خروج از مكه چه اقدامي انجام مي دادند؟
اگر دعوت نمي كردند كه دعوتشان نيز خيلي تعيين كننده نبود، مسلم است كه امام حسين (ع) به هر كجا تشريف مي برد با يزيد بيعت نمي كرد ولو آن كه كشته مي شد. البته حضرت نيز جاي خاصي غير از كوفه مطرح نمي فرمود؛ هرچند بعضي از اطرافيان، در مدتي كه امام در مكه تشريف داشت با اين استدلال كه پدر امام در يمن شيعياني دارد به ايشان پيشنهاد كردند كه به آن جا تشريف ببرند.