دعوت به همکاری از واجدین شرایط گروه فلسفه و کلام مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی، جهت تکمیل کادر پاسخگویی به سوالات و شبهات اعتقادی در فضای تلفنی و سایبری
مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی

گروه فلسفه و کلام مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی، جهت تکمیل کادر پاسخگویی به سوالات و شبهات اعتقادی در فضای تلفنی و سایبری، از واجدین شرایط ذیل دعوت به همکاری مینماید:

شرایط عمومی:
1-دارا بودن گواهی پایان دوره ی  سطح دو تحصیلات حوزوی؛
2-حداکثر سن 40 سال؛
3-آشنایی لازم با نرم افزارهای علوم اسلامی؛
4-توانایی کاربری( آشنایی با مهارت های کامپیوتری  و نرم افزاری)

شرایط اختصاصی:
1-اتمام دوره ی کارشناسی ارشد یا سطح سه تخصصی در رشته های؛
(فلسفه، کلام، شیعه شناسی، فرق و مذاهب، ادیان ابراهیمی و غیر ابراهیمی، دین پژوهی و فلسفه ی دین.)
2-موفقیت در آزمون مصاحبه علمی؛
( ارزیابی توانایی علمی هر فرد، در پاسخگویی به شبهات و سوالات موجود در مباحث اعتقادی.)
3-دارا بودن سوابق تبلیغی و پژوهشی؛
(طلابی که دارای سوابق تبلیغی و پژوهشی قابل توجهی باشند، در صورت قبولی در مصاحبه علمی در اولویت پذیرش قرار خواهند گرفت.)

توجه:
مراجعه ی حضوری داوطلبین واجد شرایط جهت انجام فرایند ثبت نام الزامی می باشد.

نشانی جهت مراجعه و ثبت نام:
 بلوار امین. سه راه سالاریه. مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی. طبقه اول. اتاق پشتیبانی علمی
جهت اطلاعات بیشتر با شماره 37174193 آقای خرمی تماس حاصل نمایید.

مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی