در آستانه محرم از نرم افزار کشتی نجات با حضور حجت الاسلام والمسلمین واعظی رئیس محترم دفتر تبلیغات اسلامی، حجت الاسلام و المسلمین ایزدپناه مدیر کل ارشاد استان قم، حجت الاسلام والمسلمین روستا آزاد معاون فرهنگی تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی و مدیران مرکز ملی پاسخگویی در ساختمان این مرکز رونمایی شد.
به گزارش روابط عمومی مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی؛ در آستانه ایام عزاداری حضرت اباعبدالله الحسین (ع) با هدف پشتیبانی از سفیران مکتب حسینی، نرم افزار کشتی نجات با موضوع پرسش ها و پاسخ هایی پیرامون زندگانی و قیام امام حسین (ع) تولید و به جامعه دینی عرضه شد.
در این مراسم رئیس محترم دفتر تبلیغات اسلامی ضمن تقدیر از کار ازرشمند مرکز ملی، از مدیران و کارشناسانی که در این مسیر تلاش و جدیت قابل توجهی داشته اند تشکر کرد و تاکید بر تولید چنین نرم افزارهایی جهت حمایت از مبلغان در مقابله با شبهات روز داشت.
وی در ادامه افزود: آشنایی مبلغان با سوالات و شبهات مردم اولین و مهمترین گام در تبلیغ دینی می باشد.