سلام
آیا این که می گویند حضرت امام خامنه ای در بانک سوییس مبلغ پول بسیار زیاد (حدود چند میلیارد) دارد و می گویند حضرت آقا از طرف بانک سوییس یکی از ثروتمندترین فرد دنیا معرفی ضده، حقیقت دارد؟ حتی می گویند رییس بانک سوییس نیز زیر این اعلامیه (ثروتمندترین فرد دنیا) را امضا کرده است. لطفاً در این زمینه راهنمایی ام کنید.
با تشکر فراوان

با سلام و آرزوی قبولی طاعات و عبادات شما و سپاس از ارتباط تان با مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
هر كسي كه به مقام مي رسد، تبليغات عليه او انجام مي شود، با اين تفاوت كه هرچه مسوليت ها سنگين ترباشد، تبليغات نيز بيشتر است.
مقام معظم رهبري نيز -به دليل جايگا ورسالت سنگيني- كه دارد، مورد هجمه تبليغات قرار دارد. اين امر به منظور ترور وزير سوال بردن شخصيت ايشان انجام مي گيرد، والا هر كس مختصر اطلاعاتي درباره زندگي ايشان داشته باشد؛ متوجه خواهدشد كه اين گزارش ها كذب مي باشد. ساده زيستي و حساسيت رهبري نسبت به بيت المال مثال زدني است. يكي از امتياز هاي رهبري، عدم ثروت اندوزي است.

موفق باشید.