سلام
خسته نباشید
میخواستم بدونم تاریخ دقیق ایام دهه فاطمیه کیه ؟؟؟
میخوایم واسه هیئت برنامه ریزی کنیم
ممنون میشم کمکم کنید

با سلام و عرض تبریک سال نو و آرزوي سال پرخیر و برکت برای شما و سپاس از ارتباط تان با مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
شهادت حضرت زهرا(س) طبق مشهور در (سوم جمادي الثاني) بوده است. تاريخ ( سيزدهم جمادي الاولي) نيزنقل شده است.
تاريخ نود و پنج روز بعد از رحلت پيامبر(ص) يعني همان (سوم جمادي الثاني) در روايت ابوبصير، از امام صادق(ع) تصريح به آن شده است.(1)
بعد از بررسي و تحقيق، قول نود تا صد روز كه همان 95 روز است تقويت مي گردد. كه شهادت حصرت مصادف با سوم جمادي الثاني مي شود.
ولي با توجه به اين كه هيچ يك از اين دو نقل به طور حتمي و دقيق نيست، براي پاسداشت آن بانو دو نوبت عزاداري برپا مي كنند، اگر چه در كشور ما عزاي عمومي و تعطيلي تنها در يك روز و آن هم سوم جمادي الثاني اعلام شده است.
در هر سال چند روز قبل و چند روز بعد از سيزدهم جمادي الاولي به عنوان ايام فاطمية اوّل عزاداري مي كنند.
چند روز قبل و بعد از روز سوم جمادي الثاني به عنوان ايام فاطميه دوم عزاداري مي كنند.
معمولا چند روز پيش از ايام فاطميه اول عزاداري شروع مي شود و تا سه، چهار روز بعد از ايام فاطميه دوم استمرار دارد.
البته آغاز و اتمام ايام فاطميه در شهر هاي مختلف متفاوت است. در برخي جاها ممكن است، سه روز در فاطميه اول وسه روز در فاطميه دوم و در برخي جاها ممكن است از اوائل جمادي الاولي تا حدود 15جمادي الثاني، عزاداري نمايند.
پي نوشت:
1. علامه مجلسي، بحار الأنوار، ج 43، ص 213، ‌ح 44.