با سلام و آرزوي قبولي طاعات و عبادات شما و سپاس از ارتباط تان با مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
در قرآن، سوره اسرا، آيه 55، آمده:
وَ رَبُّكَ أَعْلَمُ بِمَنْ فِي السَّماواتِ وَ الْا رْضِ وَ لَقَدْ فَضَّلْنا بَعْضَ النَّبِيِّينَ عَلى‏ بَعْضٍ وَ آتَيْنا داوُدَ زَبُوراً
پروردگار تو، از حال همه كسانى كه در آسمان‏ها و زمين هستند، آگاه‏تر است؛ و ما بعضى از پيامبران را بر بعضى ديگر برترى داديم؛ و به داود، زبور بخشيديم.
زبور داود، از ميان كتب پيامبران، اين ويژگى را دارد كه: تمام آن مناجات، نيايش و اندرز است.
در زبور داود، خبر از حكومت صالحان و نيكان داده شده، هر چند ظاهراً مردمى تهى‏دست و فقير و يتيم باشند. (1)
پي نوشت:
1. تفسير نمونه، ج‏12، ص 184.
موفق باشید.

دیدگاه‌ها

این مطلب رو میدونستم خواستم اطمینان بیشتری پیدا کنم . ممنونم
با سلام از ارتباط شما با این مرکز، درصورتی که سوالی در این مورد دارید می توانید از طریق لینک https://www.pasokhgoo.ir/send پرسش خود را ارسال نمایید.