khab didam tu khooneei ke ghablan zendegi mikardim unnja tuye kooche hastam mikham beram jayi koche khalvate va 2ta mardi ke saro ghiafash mese arazel obash hastan mibinam roberoye khonamon miyad mishine va balatar ke miram yek marde dgi mibinam ke mese motadas az ghiafash vaghean negahi ke behem mikone mitarsam dg rahamo edame nemidam ke yedafei ye bachei koochiki ke fek konam 2 sale bashe sare raham miyad unam sare vazesh khoob nabood lebasash kasiif va soratesham kasiif haminjoori man daram barmigardam be khoone unam ba man miyad bad ehsas mikonam ke un bache gom shodeh va behem mige teshnam ab bede behem behesh migam az dare khoone ma nazdik naya faghat dame dar ba shilang behesh ab midam mikhoore bad miad dakhele hayat azash miporsam ke mamanet kojas mige parwaz kard yechizi migeh ke koja raft ama doros yadam nemiad bad migam babat kojas migeh babam khabideh tu khoone hamunja bood ke sedam mizanan vase nahar bad bakhodam migam pesar kocholo ro bebaram va unam ba khodam mibaram khonamon ke ghaza bokhore baghalesh mikonam ke bebaramesh bala az peleha haminjoor ke radam miram bala mibinam pelehai khonam tarak khorde labehash bad yedafei cheshmam be pol miofte dakhle pele poole varesh midaram vaghty raftam khonamon unja ye bachei digam hast ke dokhtare ke kochike shayad 6 mah ya kami bozorgtar ehsas mikonam unam vase khodame vali in pesari ke peydash kardam 2 sale bood ama motevajeh misham in pesar tu baghale man mese un dokhtar bache 6 mah ya kami bozortar shodeh yani tu baghale man koochiktar shodeh bad yedafei mibinam pesare khis karde khodesho vali bad mifahmam ke ab rush khali shodeh bad bacharo baghal mikonam miram paeein khone hamsayamon sedash mizanam miad ba man ahvalporsi mikone o mige eidet mobarako azin harfa bad azash 2ta poshake bache mikham chon mikhastam in 2ta bacharo poshak konam ke khis nakonan khodesho tu shalvareshon :D hamunja az khab boland misham :( in khabe man yani chi ? akhe man khabe bache tazegia ziyad mibinam va yebar dg khab didam ke tu mahdekudak hastamo bachehai khareji mu boro sefid khoshgell daram azashon movazebat mikonam bad yadame ke yekishono zadam chon harfe badi zad vaghty zadamesh dokhtar bachehe behem goft to eshtebah shenidi man chize dg gofte boodam bad tu khab baghalesh mikonamo azash deljooi mikonam :D hamin mishe khabamo tabir konin yani chii ??

با سلام و آرزوي قبولي طاعات و عبادات شما و سپاس از ارتباط تان با مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
اين مركز، تعبير خواب ندارد؛ اما با توجه به اين كه خواب هاي انسان مي تواند در اخلاق و زندگي انسان تأثيرگذار باشد، چند نكته به اختصار اشاره مي گردد:
1. امام صادق (ع) فرمود:«رؤيا، بر سه قسم است: گاهي بشارتي از ناحيه خدا است. گاهي وسيله غم و اندوه از سوي شيطان است. گاه، مسائلي است كه انسان در فكر خود (در روزها هنگام بيداري) مي پروراند و آن ها را در خواب مي بيند.»(1)
بيش تر انسان‏ها به دليل دل مشغولي‏هاي دنيوي، از ديدن رؤياي رحماني محروم اند و به همين جهت، همه يا بيش تر خواب هايي كه مي‏بينند، از دو قسم ديگر، خصوصا دل مشغولي ها، نگراني ها، ميل ها و ترس هاي نفساني است.
2. به دليل ظرافت و پيچيدگي بالاي خواب ها از يك سو، و دشواري يافتن معبران واقعي و قوي از سوي ديگر، نبايد خيلي روي آن ها حساس بود؛ بلكه بايد نيروي خود را روي واقعيات زندگي متمركز نمود.
3. بسياري از خواب هايي كه به ظاهر بد و نگران كننده اند، معناي خوبي دارند كه معبران قوي آن را مي فهمند. بنابراين، نبايد نگران بود و بايد اين نوع خواب ها را حمل بر خير كنيم.
4. همان گونه كه در حديث فوق الذكر آمده، گاهي شيطان در خواب ها دخالت مي كند و مطالب ناراحت كننده اي را وارد مي كند تا ما را دچار نگراني و به هم ريختگي كند و تعادل و توازن روحي و معنوي ما را برهم زند و ما را از وضعيت خوبي كه در آن هستيم خارج كند و لذا ما نبايد در اين شرايط آرامش و تعادل خود را از دست بدهيم.
5. توجه خود را بيش تر به نقاط مثبت و نوراني خواب هايتان معطوف كنيد و اگر خوابي براي شما خيلي ناراحت كننده بود، صدقه بدهيد و با توكل بر خداي بزرگ و مهربان، به زندگي و وظايف خود بپردازيد.
6. يك خواب، براي افراد مختلف يا در زمان هاي مختلف، داراي معاني مختلف مي باشد و لذا فكر نكنيد كه معناي خواب شما همان چيزي است كه در كتاب هاي تعبير خواب آمده است.
7. خواب خود را براي ديگران تعريف نكنيد، مگر به دليل ضروري؛ و خود نيز خواب تان را تعبير به خير كنيد؛ زيرا تعبير خواب، چه از ناحيه خود و چه از ناحيه ديگران، در زندگي ما تاثير مي گذارد.
نكته پاياني:
همان طور كه گفته شد، زندگي خود را بر اساس اصول صحيح عقلي و ديني به پيش ببريد و به خواب توجه نداشته باشيد و فكر خود را به اين گونه مسائل متمركز نكنيد.
پي نوشت:
1. ثقة الاسلام كليني، كافي، ج 8، ص 90، دارالكتب الاسلامية، طهران، 1365 ه.ش.
موفق باشید.