خواهشمند است سند دعای اِلهی بِاخُصِّ صِفاتِک وَ بِعِزِّ جَلالِک وَ بِأعظَمِ اَسمائِک

وَ بِعِصمَةِ اَنبیائِک وَ بِنورِ اَولیائِک وَ بِدَمِ شُهَدائِک وَ بِمُناجاتِ فُقَرائِک وَ بِدُعاءِ صُلَحائِک اَسئَلُکَ زِیادَةً فِی العِلمِ وَ صِحَّةً فِی الجِسمِ

وَ بَرَکَةً فِی الرِزقِ وَ طولآ فِی العُمرِ وَ تَوبَةً قَبلَ المَوتِ وَ راحَةً عِندَ المَوتِ وَ مَغفِرَةً بَعدَ المَوتِ وَ نَجاةً مِنَ النّارِ وَ دُخُولآ فِی الجَنََّةِ

وَ عافیَةً فِی الدُّنیا وُ الاخِرَةِ اِنَّکَ عَلی کُلِّ شَیءٍ قَدیرٌ

را برای من ارسال کنید. چه کسی این دعا را کرده است برای اولین بار

با سلام و آرزوي قبولي طاعات و عبادات شما و سپاس از ارتباط تان با مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
در جستجويي كه ما كرديم به چنين دعايي در منابع دعايي و روايي دست نيافتيم.
از آنجا كه دعا لازم نيست حتما مأثور و رسيده از پيامبر و امام باشد و افراد مي توانند با ذوق خود به مدح و ستايش خدا پرداخته و به اسماي حسناي خدا متوسل شوند (اگرچه اين گونه دعاها قابل مقايسه با دعاهاي معصومين نيست )، بعيد نيست كه اين دعا از ذوقيات اهل دعا و بزرگان باشد و مطلب ناصحيحي هم در آن نيافتيم. پس خواندن آن هيچ اشكالي ندارد.
موفق باشید.