باسلام و آرزوی قبولی طاعات و عبادات شما در این ماه مبارک . آیا خواندن قرآن برای خانمی که عادت ماهیانه است اشکالی دارد؟ من از شخصی سوال کردم و ایشان گفته اند که اشکالی ندارد اما درمورد سوره های سجده دار حتی ذکر نام سوره هم جایز نیست آیا این اعتقاد درست است؟

با سلام و آرزوي قبولي طاعات و عبادات شما در اين ماه عزيز و سپاس از ارتباط تان با مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
لطفا سوالات فقه و احكام شرعي خود را با ذكر مرجع تقليد به سامانه پيامكي مركز با شماره 30009640 و نشاني اينترنتي http://30009640.ir/sms/ بدون نياز به ثبت نام ارسال نماييد و يا با شماره تلفن 09640(بدون كد) تماس بگيريد.
اما سوالات غير شرعي در زمينه هاي مشاوره، خانواده، اخلاق، قرآن، حديث، تاريخ، اديان، اعتقادي را به همين آدرس ارسال نماييد تا پاسخگوي شما باشيم.

موفق و موید باشید