با سلام و آرزوي قبولي طاعات و عبادات شما در اين ماه عزيز و سپاس از ارتباط تان با مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی

در روايت به تلاوت مسبحات قبل از خواب سفارش شده است.(1) در تفاسير سوره هاي "حديد، حشر، صف، جمعه و تغابن" مسبحات مورد نظر اين روايت خوانده شده اند.(2)
اما در كتب علوم قرآني دو سوره اسراء و اعلي را هم از سوره هاي مسبحات شمرده اند. زيرا همه اين هفت سوره با "سبحان يا مشتقات آن" شروع شده است. (3)
پي نوشت ها:
1. بحراني، البرهان، تهران، بعثت، 1416ق، ج 5، ص 278.
2. مكارم شيرازي، گزيده تفسير نمونه، تهران، اسلاميه، 1382ش، ج 5، ص 92.
3. سيد محمد باقر حجتي، پژوهشي در تاريخ قرآن، تهران، انتشارات اسلامي، 1377 ش، ص 105.
موفق و موید باشید