سلام شعر زیر که در بعضی از سایت ها به امام حسین علیه السلام نسبت داده شده است و در بعضی به سکینه ی آن حضرت آیا منبع یا سند درستی دارد؟ من در نرم افزارهای نور دنبال در نورالجنان، جامع الاحادیث آن گشتم اما چیزی پیدا نکردم با تشکر

شیعتی مهما شربتم ماء عذب فاذكرونی
أوسمعتم بغریب او شهید فاندبون

فأنا السبط الذی من غیر جرم قتلونی
و بجرد الخیل بعد القتل عمدا سحقونی

لیتكم فی یوم عاشورا جمیعا تنظرونی
كیف استسقی لطفلی فابوا ان یرحمونی

وسقوه سهم بغی عوض الماء المعین

با سلام و سپاس از ارتباط¬تان با مركز ملی پاسخگویی به سوالات دینی

کفعمی در مصباح نقل کرده است که سکینه دختر امام حسین(ع) گفت: چون امام حسین (ع) شهید شد او را در آغوش گرفتم و بیهوش شدم در آن حال شنیدم که می فرمود:
شيعتي ما إن شربتم ري عذب فاذكروني‏ أو سمعتم‏ بغريب‏ أو شهيد فاندبوني‏(1)
در مستدرک الوسائل نیز دوبیت ذکر شده است
شيعتي ما إن شربتم‏ ري عذب فاذكروني‏
أو سمعتم‏ بغريب‏ أو شهيد فاندبوني‏(2)
پی نوشت ها:
1. كفعمى، ابراهيم بن على عاملى، المصباح للكفعمي (جنة الأمان الواقية و جنة الإيمان الباقية)، 1جلد، دار الرضي (زاهدي) - قم، چاپ دوم، 1405 ق.
2. نورى، حسين بن محمد تقى، مستدرك الوسائل و مستنبط المسائل، 28جلد، مؤسسة آل البيت عليهم السلام، ج‏17، ص26.