با سلام و سپاس از ارتباط¬تان با مركز ملی پاسخگویی به سوالات دینی

پرسش گر گرامی نگاه کردن به عورت زن و حتی تمام بدن زن ، برای شوهر جایز است و هیچ اشکالی ندارد و موجب کوری او هم نمی شود. بلکه نوعی لذت بردن از زن است که جایز است.
وچیزی که در روایات آمده این است که در موقع نزدیکی نگاه به عورت زن نکنید، که زمینه کور به دنیا آمدن فرزند را فراهم می کند. آمیزش زن و مرد پاسخ به یک نیاز فطری است. با اینکه این کار، یک عمل طبیعی و غریزی است، ولی آدابی در اسلام برای آن بیان شده است که سرپیچی از آن مایه تباهی فرزند می شود. در ذیل نمونه هایی از آن تباهی ها را متذکر می شویم:
جنون و دیوانگی کودک:
رسول اکرم صلی الله علیه و آله فرمودند: «یُکْرَهُ أنْ یَغْشَی الرَّجُلُ الْمَرْأَةُ وَقَدْ اِحْتَلَمَ حتّی یَغْتِسلَ مِنْ اِحْتِلامِهِ الَّذی رَأی، فَإِنْ فَعَلَ فَخَرَجَ الْوَلَدُ مَجْنُونا فَلا یَلُومَنَّ إلاّ نَفْسَهُ؛(1)
کراهت دارد که مرد محتلم قبل از غسل [جنابت] از احتلامی که دیده است با همسرش نزدیکی کند. اگر چنین کرد و فرزند دیوانه ای به وجود آمد، فقط خود را ملامت کند.»
بیماری جذام و برص:
کسی از رسول خدا صلی الله علیه و آله پرسید: چرا بیماری جذام و برص دامنگیر کودکان می شود؟ حضرت فرمود: «مَنْ جامَعَ اِمْرأئةً وَهِیَ حائضٌ فَخَرَجَ الوَلَدُ مَجْذُوما اَو أَبْرَصَ فَلا یَلُومَنَّ الاّ نَفْسَهُ؛(2)
اگر کسی با همسرش در حال حیض نزدیکی کرد و فرزندش با جذام یا برص به دنیا آمد، فقط خودش را سرزنش کند.»
لال بودن فرزند:
از امام صادق علیه السلام نقل شده که: مرد و زن در هنگام آمیزش سخن نگویند، زیرا بیم آن می رود که فرزند لال شود.(3)
در مورد کوری کودکان، روایت یکی از زمینه های آن را نگاه به عورت معرفی می کند.
امام صادق علیه السلام می فرمایند: در هنگام آمیزش به آلت جنسی زن نگاه نکنید که بیم آن می رود فرزند کور شود.(4)
پی نوشت :
1. الشیخ ابی جعفر الصدوق، من لا یحضره الفقیه، بیروت، دارالاضواء، الطبعة الثانیه، 1413 ق، ج3، باب 121، ح7/1212.
2. همان ،ج3، باب 121، ح8/1213.
3. علامه محمدباقر مجلسی، حلیة المتقین، تهران، کتابفروشی اسلامیه، چاپ افست ،ص 70، فصل چهارم.
4. همان.