با سلام و شادباش فرا رسيدن سال نو و تشکر از ارتباط¬تان با مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی

ماه حرام عبارتند از: ذی القعده، ذی الحجه، محرم و رجب، در روایتی از امام باقر (ع) از پیامبرگرامی اسلام(ص) نقل شده است که فرمود: ماه های حرام عبارتند از: رجب، ذی القعده و ذی الحجه و محرم.(1)
پی نوشت:
1. شیخ طوسی، تهذیب الاحکام، ج4، ص161.
جهت تسهیل و تسریع در امر پاسخگوئی از این پس، پرسشهای فقهی و احکام شرعی را تنها از طریق سامانه پاسخگوئی پیامکی به شماره 30009640 ، نشانی اینترنتی http://www.30009640.ir/sms و یا تلفن 09640 مطرح نمایید.