با سلام. من مقلد آیت الله خامنه ای هستم و ایشان تنها رساله استفتائات دارندبرای. آیا برای آگاهی از مستحبات و کار های مکروه میتوانم به رساله عملیه دیگر مراجع رجوع کنم؟ آیا امکان دارد در اینگونه امور دستورات آیت الله خامنه ای با دیگر مراجع تفاوت داشته باشد؟

با سلام و شادباش فرا رسيدن سال نو و تشکر از ارتباط­تان با مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
برای اطلاع از مسائل شرعی که در استفتائات حضرت آیت الله خامنه ای موجود نیست می توانید از رساله حضرت امام خمینی ره استفاده است. (1)
پی نوشت:
1. سئوال از دفتر آیت الله خامنه ای در قم (7746666-0251).

جهت تسهیل و تسریع در امر پاسخگوئی از این پس، پرسشهای فقهی و احکام شرعی را تنها از طریق سامانه پاسخگوئی پیامکی به شماره 30009640 ، نشانی اینترنتی http://www.30009640.ir/sms و یا تلفن 09640 مطرح نمایید.