mikhastam bedoone mojazate rabete ba zane shohar dar chiye age ye pesare mojarad bashi va dar hale sex kardan dastgir beshi?
mamnoon misham age be soalam pasokh bedid

رابطه غیر متعارف مرد با زن نامحرم مثل نگاه با شهوت به صورت، نگاه به بدن، دست دادن، بوسیدن و هر گونه تماس بدنی حرام است، و مستحق عقوبت خداوند می شود، اگر در حال نزدیکی با همدیگر مشاهده شوند، در صورت فراهم بودن شرایط حد، زن شوهر دار باید سنگسار شود، مرد مجرد باید صد تازیانه زده شود. اگر در مراتب پایینتر از نزدیکی مشاهده شوند باید تعزیر گردد.(1)
ضمنا یادآور می شویم مرجع تقلید دیگری برای خود انتخاب نمایید، زیرا شما نمی توانید از امام خمینی تقلید نمایید، زیرا مقلد در صورتی می تواند از مرجع متوفی تقلید نماید در زمان حیات او به سن تکلیف رسیده و از وی تقلید کرده باشد و شما در زمان فوت امام هنوز متولد نشده بودید.
پی نوشت:
1. امام خمینی، تحریر الوسیلة، ج2، ص436، الاول فی حد الزنا، مسأله 16. ص440، القول فی الحد، مسأله1، 2.