لطفا دلیل ذکر شده در صورت ممکن علمی و قابل قبول باشد

احکام خوردنيها از جمله احكام شرعي تعبدي محسوب مي شوند كه ما موظفيم طبق حكم الله عمل كنيم. اما پرسش پيرامون جزئيات احكام و گاه حكمت و علت احكام تا جايي راه دارد كه در متون ديني بدان اشاره شده باشد بدين نحو كه يا آيه اي قرآني و يا روايتي از معصومين (ع)صادر شده باشد كه بگونه اي رمز و يا سر حكم را بيان كند در اين مورد بخصوص كه شما پرسشگر محترم مطرح كرده ايد روايتي ذكر شده است كه بدان اشاره مي كنيم:
از امام صادق (ع)سئوال شد: چرا نخاع حرام شده است؟
حضرت فرمودند: زيرا محل آب جهنده (منى) بوده كه در هر مذكّر و مؤنّثى مى‏باشد نخاع رشته مغزى است طولانى كه در مهره‏هاى پشت كشيده شده است.(1)
اما پيرامون حكمت جواز خوردن مغز مطلبي يافت نشد.البته با توجه به اينكه احكام الهي همه داراي مصلحت(واجبات ومستحبات) ويا مفسده(محرمات ومكروهات) هستند اجمالا علم داريم كه مغز نسبت به نخاع مزايايي ومنافعي دارد كه بر ما پوشيده است اما حالا چه فرقي در آنهاست چيزي در روايات نيافتيم.
پي نوشت:
1. شيخ صدوق، علل الشرائع، ترجمه ذهنى تهرانى، انتشارات مؤمنين،قم،چاپ اول،1380،ج‏2، ص: 789.