سلام میخواست در باره ام لیلا بیشتر بدون چون روایت های مختلفی درباره ایشون شنیدم .میخواست بدونم ایشون اصلا وارده کربلا شده.یا نه؟ شنیدم ایشون قبل ورود به کربلا مرده.پس این همه روایت درباره ایشون توی صحنه کربلا چیه؟

با سلام و تشکر از ارتباطتان با مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
مادر على اکبر، لیلا دختر ابى مره بود. در اینکه مادر على اکبر در کربلا بوده یانه به مطلبی نرسیدیم(1)ولی،ظاهراین است که وی در کربلا نبوده است.(2)
پي نوشت ها :
1 . دمع السجوم، ترجمه نفس المهموم، مترجم ابوالحسن شعرانی، انتشارات ذوی القربی، 1378، چاپ اول.ص 333 .
2 . منتهی الامال،شیخ عباس قمی،قم، انتشارات هجرت 1378، چاپ سیزدهم، ج1، ص694 .