با سلام-با آنکه رساله الاستفتاءات حضرت آیت الله خامنه ای وجود دارد ولی توضیح کامل ندارد خواستم بدانم آیا سایتی وجود دارد تا بتوانم سوالات شرعی خود را مطرح نمایم تا به آن جواب داده شود در صورت وجود راهنمایی نمایید.با تشکر

پرسشگر گرامی با سلام و سپاس از ارتباطتان با مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی و مذهبی
برای اطلاع از فتاوای آیت الله خامنه ای می توانید اجوبه الاستفتائات ایشان را مطالعه کنید؛ اگر جواب پرسش خود را نیافتید، به کتاب راهنمایی فتاوا ، نوشته آقای فلاح زاده که اختلاف فتواهایی مقام معظم رهبری و حضرت امام در آن آمده است، مراجعه کنید؛ همچنین می توانید به سایت آیت الله خامنه ای به نشانی (http://www.leader.ir) مراجعه کرده و مسئله خود را پیدا کنید و یا از آن سایت سوال کنید.
همچنین می توانید نظرات ایشان را از مراکزی مانند مرکز ملی پاسخ گویی به سئوالات دینی بپرسید ؛ از طریق اینترنت با همین سایت و همچنین با تماس تلفنی 0251774666 اگر از هیچ کدام از این راه ها به نتیجه نرسیدید، می توانید به رساله حضرت امام عمل کنید. (1)
پی نوشت :
1. سوال تلفنی از دفتر آیت الله خامنه ای . (7746666-0251) .