وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي به جهت استقبال گسترده مخاطبان و كاربران اينترنتي از سايت كانون گفتگوي قرآني وابسته به مركز ملي پاسخگويي تقدير و تشكر كرد.
به مناسبت هشتم شوال سالروز تخريب قبور ائمه بقيع (ع)كانون گفتگوي قرآني ضمن انتشار مقاله‌ايي به نقد انديشه وهابيت در تخريب قبور و زيارتگهاي ائمه بقيع پرداخت.

مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در پي انتشار و قرارگرفتن مقاله‌ مركز بر روي سايت طي دو مرحله مراتب تقدير و تشكر خود را به شرح ذيل اعلام نمود.
من لم یشکر المخلوق لم یشکر الخالق
مدیر محترم پاسخگويي فضاي سايبر مركز ملي
درود و احترام
بدینوسیله از جنابعالی و همکارانتان بدلیل انتشار مطلب زیر تقدیر میگردد. بدیهی است این تقدیرنامه به درخواست کاربران تارنمای شما و با بررسی های صورت گرفته مطابق با بند 4و3 راهبردهای محتوایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ارسال شده و در پرونده حمایتی تارنمای شما لحاظ خواهد شد. در سال جهاد اقتصادی توفیقاتتان افزون باد.

مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی