اگر درماه مبارك رمضان پسري روزه باشد با يك دختر نامحرم اس ام اس بازي كند يا با او حرف بزند روزه او باطل است يا خير

با سلام و آرزوی قبولی طاعات و عبادات شما در این ماه عزیز؛ و تشکر به خاطر ارتباطتان با این مرکز؛
اگر در ماه مبارك رمضان پسري روزه باشد با يك دختر نامحرم اس ام اس بازي كند، يا با او حرف بزند روزه او باطل نمی شود گرچه کار حرامی مرتکب شده است.(1)
پی نوشت:
1. امام خمینی توضیح المسائل مسئله 1572.(مطابق با نظر آیت الله خامنه ای).