با سلام و آرزوی قبولی طاعات و عبادات شما در این ماه عزیز؛ و تشکر به خاطر ارتباطتان با مرکز؛
در اثر برخورد منی با فرش، فرش نجس می شود.
اما شستن آن واجب نیست فقط اشیایی که مربوط به نماز و خوردن و آشامیدن می باشد، باید شسته شود.
اما برای شستن و پاک کردن فرش، بعد از برطرف کردن عین نجاست (یعنی با آب و یا دستمال یا هر چیز دیگر ابتدا جرم منی از بین برود) یک بار با آب قلیل یا کر شسته شود پاک می شود و باید فرش را فشار و یا تکان داد تا غساله (آب باقی مانده در فرش) آن خارج شود. (1)
پی نوشت :
1.آیت الله مکارم ، توضیح المسائل، م 180 و م181 و م 182 .