امام خمینی: اگر موجب ضرر نباشد مانع ندارد، ولى در اين زمان از زدن قمه خود داری شود. (1)
آیت الله خامنه ای: قمه زنى علاوه بر اين كه از نظر عرفى از مظاهر حزن و اندوه محسوب نمى‌شود و سابقه‌اى در عصر ائمه «عليهم السلام» و زمانهاى بعد از آن ندارد و تأييدى هم به شكل خاص يا عام از معصوم «عليه السلام» در مورد آن نرسيده است، در زمان حاضر موجب وهن و بدنام شدن مذهب مى‌شود. بنا بر اين در هيچ حالتى جايز نيست. و هر كارى كه براى انسان ضرر داشته و يا باعث وهن دين و مذهب گردد حرام است و مؤمنين بايد از آن اجتناب كنند. (2)
آیت الله مکارم: از كارهايى كه موجب وهن مذهب مى شود و بهانه به دست مخالفان مى دهد بايد اجتناب كرد. (3)
آیت الله وحید خراسانی: اگر در روز عاشورا، قمه زدن موجب ضرر مهم بدن نباشد و خلاف قانون نباشد اشکال ندارد، اما اگر برخلاف قانون باشد یا موجب ضرر مهم بدنی باشد جایز نیست.(4)
آیت الله صافی: قمه زنی به خودی خود اشکال ندارد، لیکن اگر موجب وهن به مذهب حساب شود و یا ازجهات دیگری مفسده داشته باشد و یا موجب ضرر مهمی بربدن جایز نیست. (5)
پی نوشت:
1. امام خمینی، استفتاءات، ج‌3، سؤالات متفرقه، عزاداری، سؤال 37 و 38.
2. آیت الله خامنه ای، اجوبه الإستفتائات، س 1459و1460.
3. آیت الله مکارم، استفتائات جديد، ج‏1، سؤال 1646.
4. سؤال تلفنی از دفتر آیت الله وحید خراسانی.
5. آيت الله صافي، «گفتمان عاشورايي»، فقه عاشورايي، احكام عزاداري.