سلام
من خیلی مایل هستم نماز بخونم اما یه مشکل خیلی بزرگ دارم
متاسفانه هم پتو و هم تشکم از منی نجس شده اند
امکان شستن هم بنا به دلایلی برایم وجود ندارد
در چنین شرایطی توبه خود را بی فایده میدانم
لطفا کمکم کنید

با سلام و تشکر از ارتباط تان با این مرکز.
نجس بودن پتو یا تشک، مانع از نماز خواندن نمی شود. در صورتی که پتو و تشک خشک باشد، اشکال ندارد و سبب سرایت نجاست به لباس و بدن شما نمی شود.
اگر جایی را که نجس شده است، می دانید در کجای پتو و تشک است، به آن جا دست تر نزنید و جاهای دیگری پتو و تشک پاک است؛ اما اگر جایی را که نجس شده است، نمی دانید، در این صورت، اگر دست یا لباس تر به بعضی از جاهای پتو و یا تشک تماس پیدا کند، نجس نمی شود. چون یقین به نجس بودن آن جا ندارید، شرعاً پاک حساب می شود.
از وسواس خودداری کنید و نماز را در هیچ شرایطی ترک نکنید و تا زمانی که یقین به نجس شدن لباس و بدن خود پیدا نکنید، بدن و لباس خود را پاک بدانید و اگر شک در نجس شدن بدن یا لباس پیدا کنید، به شک خود توجه نکنید و همیشه سعی کنید که نمازهای خود را در اول وقت بخوانید.(1)
همچنین توبه از گناهان، در هیچ شرایطی بدون فایده نیست؛ هر وقت انسان از گناه خود پشیمان باشد و توبه کند، خداوند توبه او را قبول می کند.

پی نوشت:
1. آیت الله خامنه ای، اجوبة الإستفتائات، سؤال 285، 296 و 298.