سلام و خسته نباشید
بنده ازدواج کردم و در زمینه حجاب خانمم در مقابل محارمش با مشکل روبرو شده ام، ایشون خیلی در مقابل محارم رعایت حجاب بدن رو نداره، حکم شرعی در این زمینه واقعن فقط پوشاندن عورت رو واجب کرده ؟؟؟یعنی در مقابل محارم پوشاندن پاها، دست هاو سینه هیچ حکمی نداره؟ هنگامی که بنده ایشون به پوشاندن بیشتر بدن توصیه میکنم این طور برداشت میکنند که دارم سخت گیری میکنم، میخواستم بدانم که واقعا من سخت گیری میکنمو در اشتباهم؟
برای میزان پوشش زن در برابر محارم خواهشا مستدل و منطقی توضیحی ارایه دهید که هر دو قانع شویم. مقلد حضرت آقا هستیم
خیلی ممنون

@@@پرسشگر گرامی
با سلام و تشکر از ارتباط تان با این مرکز
با توجه به اینکه آن افراد محرم می باشند، فقط پوشاندن عورت واجب می باشد . لازم نیست که زن کل بدن خود را بپوشاند.
اما در صورتی که لباس زن در مقابل محارم مناسب نباشد ، باعث مفسده خاصی شود یا خوف وقوع در حرام باشد و یا در مقابل پسران بزرگسال، باعث بد آموزی شود (که غالبا این گونه است) زن باید به نحو متعارف و مناسب ، لباس بپوشد.(1)

البته به صورت کلی توصیه می شود که زن حتی در برابر محارم از حجاب نسبی برخودار باشد.

پی نوشت:
1. سوال تلفنی از دفتر آیت الله خامنه ای (7746666-0251).