آیا در قرآن خطابی برای ختنه ی مرد آمده است؟

پرسشگر گرامي با سلام سپاس از ارتباط تان با اين مرکز
1- ختنه کردن پسران مطلقا واجب است. شرط صحت طواف در حج و عمره نیز ختنه کردن مى‌باشد. اگر تا پس از بلوغ ختنه پسران به تأخير بيفتد ،بعد از بلوغ بر خود آنان واجب است كه ختنه كنند.(1)
2- خطاب صریح در مورد ختنه در قرآن کریم وارد نشده است ، البته به طور کلی خداوند به پیامبر می فرماید:
اوحينا اليك ان اتبع ملة ابراهيم حنيفاً ؛ از كيش ابراهيم كه همان آئين پاك وبى آلايش بوده پيروى كنيد(2) .
در آیه دیگر می فرماید: فاتبعوا ملة ابراهيم حنيفاً ؛ از آئین ابراهیم پیروی کن.
یکی از احکامی که در آئین حضرت ابراهیم و سایر ادیان الهی بوده ، ختنه کردن است.(3)
امیرالمومنین علی علیه السلام از پیامبر اسلام نقل نموده:
إن الله عز وجل بعث خليله بالحنيفية و أمره بأخذ الشارب و قص الاظفار و نتف الابط و حلق العانة و الختان (4) ؛
خداوند حضرت ابراهيم(عليه السلام) را به روش پسنديده مبعوث كرد .به كوتاه كردن سبيل و ناخن و ازاله موهاى زير بغل و تراشيدن موهاى بالاى عورت و ختنه كردن سفارش كرد.
علاوه براین حکم کلی که از قرآن استفاده می شود، روایات معصومین علیهم السلام در مورد ختنه کردن وارد شده است.(5)
پی نوشت:
1.آیت الله خامنه ای، اجوبة الإستفتائات،1305.
2. نحل(16) آیه 123.
3. آل عمران(3) آيه 98.
4. وسائل الشيعه ،ج 15 ،ص 163،باب 52 از ابواب احكام اولاد.
5. من لا يحضره الفقيه، ج‏3، ص 487 و 488.