با سلام پدرم یک گار گاه آسیابی دارد که برای مردم گندم آسیاب میکند با حذف یارانه برق، مبلغ قبض ماهانه که برایمان می آید بسیار سنگین است طوری که کار کردن با این وضع ممکن نیست از طرفی اگر کرایه ی آسیاب کردن را زیاد بکنیم دیگر کسی پیش ما گندم آسیاب نمیکند وجای دیگری می روند.پدرم کنتور برق رادست کاری کرده تا هزینه قبض برق پایین بیایید .میدانم که پدرم کاری خوبی نکرده و همیشه به او میگوییم که این کار درستی نیست اما او همیشه با این استدلال فوق دهن مرا می بندد .از طرفی فکر اینکه درآمد ما از راه حرام است سبب شده که حتی نمازم را نمیتوانم با توجه بخوانم.خواهشن راهنمایم کنید تا بدانم تکلیف من چیست.

پرسشگر گرامی با سلام و سپاس از ارتباطتان با این مرکز
لقمه ای که می خورید، حلال است؛ اما پدرتان اگر در کنتور برق دست کاری می کند به مقداری که دست کاری می کند و کار کرد را کم می کند به اداره برق ضامن است و باید بپردازد. (1)
پی نوشت:
1. آیت الله مکارم، توضیح المسائل، مسئله 2179.