1-من دوماه روزه استيجاري گرفته ام اياميتوانم يك روز در ميان يا سه روز درميان ويا يك هفته در ميان اين روزه هارا بگيرم(البته مؤجر فقط گفته كه دو ماه روزه بگير يعني بهطور كلي گفته)؟
2-شخصي كه يك سال نماز استيجاري گرفته ايابايد يكروز يكروز پشت سرهم نمازها را بخواند يا نه يعني مثلا ميتونه اول تمام صبح بمدت چند روز بعد ظهرچندروز همچنين بقيه نمازها؟

پرسش: نماز وروزه استيجاري
شرح : 1-من دوماه روزه استيجاري گرفته ام آيامي توانم يك روز در ميان يا سه روز درميان ويا يك هفته در ميان اين روزه هارا بگيرم(البته مؤجر فقط گفته كه دو ماه روزه بگير يعني بهطور كلي گفته)؟
پاسخ:
پرسشگر گرامي با سلام و سپاس از ارتباطتان با اين مركز
در فرض مسئله روزه استیجاری گرفتن با فاصله اشکالی ندارد. (1)

پی نوشت:
1. سئوال از دفتر آیت الله سیستانی در قم . (7836565-0251) .

پرسش: شخصي كه يك سال نماز استيجاري گرفته آيابايد يكروز يكروز پشت سرهم نمازها را بخواند يا نه يعني مثلا مي تونه اول تمام صبح بمدت چند روز بعد ظهرچند روز همچنين بقيه نمازها؟

پاسخ:
پشت سر هم خواندن و به ترتیب خواندن نماز ها در نماز استیجاری ضروری است. (1)
پی نوشت:
1. سئوال از دفتر آیت الله سیستانی. (7836565-0251).