دختری بیست ونه ساله میباشم با مردی بامذهب اهل حق عقد نمودام حال نمیدونم عقدماازلحاظ شرعی مشکل دارد یانه

پرسشگر گرامي با سلام و سپاس از ارتباطتان با اين مركز
اگر فردی که با او ازدواج کرده اید، مسلمان باشد، عقد شما صحیح است؛ ولی اگر کافر باشد، عقد باطل است.
توضیح: اهل حق فرقه های مختلفی هستند که همه آن ها منحرف از مسیر حق می باشند؛ بعضی از آن ها مسلمان و بعضی از آن ها کافر اند .
اگر اهل حق از فرقه ای باشد که (نعوذ بالله) علی علیه السلام را خدا می دانند يا منكر معاد باشند يا منكر يكى از ضروريات دين مثل نماز يا روزه باشند، كافر و نجس مى باشند و عقد شما هم باطل می باشد. (1)
اما اگر فردی که با او ازدواج کرده اید مسلمان باشد، عقد شما صحیح است، لیکن ازدواج با فرقه های منحرف؛ بر مصلحت شما نمی باشد.
ازدواج امر مهمی است. یک عمر زندگی و تربیت فرزندان و حفظ اعتقادات صحیح از وظایف بسیار مهم در ازدواج است. ازدواج با فرقه های انحرافی مسلمان مانند اهل حق ، هر چند شرعا اشکال ندارد ، ولی با توجه به اختلاف عقیده بین زن و مرد ممکن است در آینده زندگی اثر منفی بگذارد و در سرنوشت فرزندان نیز اثر منفی داشته باشد.
بنا بر این اگر عقد موقت کرده اید، سعی کنید عقد دائم نخوانید و او را راضی کنید که مدت را بر شما ببخشد. اما اگر عقد دائم خوانده اید، عقد شما صحیح است. لیکن در هر صورت سعی کنید با بیان نیکو او را در پذیرش مذهب حق تشویق کنید و از انحراف نجات بدهید.
پی نوشت:
1. آیت الله فاضل لنکرانی، جامع المسائل، ج1، سوال 1478.