با سلام و خسته نباشید
آیا استفاده از هدیه هایی که توسط فرد نامحرمی داده میشود جایز است یا نه؟
اگر نه آیا به دور انداختن آن درست است؟
اصراف نیست؟

پرسشگر گرامي با سلام و سپاس از ارتباطتان با اين مركز
استفاده از هديه ديگران، اشكالي ندارد و اگر گرفتيد، در صورتي كه دور انداختن آن اسراف باشد، نبايد آن را دور بيندازيد؛ ولي گرفتن هديه از نامحرم، لزومي ندارد. وقتي نامحرمي به شما هديه مي دهد، مي توانيد آن را قبول نكنيد؛ ولی اگر گرفتن هدیه مفسده داشته باشد، یا در مقابل چیزی باشد، گرفتن آن جایز نیست و باید آن را به صاحبش برگردانید یا این که اگر او را نمی توانی پیدا کنید، با اجازه حاکم شرع از طرف او آن هدیه را به فقیر صدقه بدهید. (1)

پی نوشت:
1. سؤال از دفتر رهبري.