بسم الله الرحمن الرحیم سلام خسته مباشید بنده خود به وجود خدا فداش بشم اقرار دارم
در واقع هیچ مخلوقی ذاتا توانایی انکار خالق خود را مدارد
اگر تمام آدمیان وجود خداوند را منکر بشوند بنده دست از خداپرستی و وسعت آن بر نخواهم داشت بنده گیاهخوار وگان هستم
توجه داشته باشید چون با برخی از مکرفین یعنی کافرین و منکرین وجود خدا و مکمنیسم یعنی همان انواع عارفان پوچ منکر وجود خدا بر خورد و جدل داشتم این سوالات را می پرسم برای تجهیز خویش بنده سوالی گفتم و شما متقابلا پاسخ فرمودید حال که در ذیل لینک آن را می گذارم :
http://www.pasokhgoo.ir/node/27401
حال سوال جدید بنده اینجا است که در عنوان پرسش ذکر کردم
همچنان در جهاد واقعی شما در جنگ نرم در محیط مجازی متشکرم
به راستی دیر آمدید به اینترنت اما امیدوارم هرگز نروید از اینترنت
انشاالله سایت به زبانهای فوق العاده ای ترجمه شود همانند چینی و..و...و... متشکرم.

پرسشگر گرامي با سلام و سپاس از ارتباطتان با اين مركز
خير، در نامه قبل به براهيني در مورد اثبات خداوند اشاره كرديم و بر آن اساس و با تأمل در آن ها، روشن مي شود كه اصولا در مورد خداوند نبودن و به وجود آمدن، بي معنا است. در نتيجه، خداوند سابقه نبودن و عدم ندارد تا بخواهيم بپرسيم چه كسي او را به وجود آورده است. به علاوه، وقتي خداوند نباشد، خودش هم معدوم است و نمي تواند خالق خود باشد.
بر اين اساس، چون خداوند هيچ گاه به وجود نيامده و در زمره پديده ها محسوب نمي شود، ايجاد نمودن خدا هم بي معنا است.