پرسش:

من در خواب شهوتی می شوم و جلوی خودم را بگیرم منی‌ من بند بیاید و بجای آن آبی رقیق بیاید آن آب چه حکمی دارد؟
پاسخ:
پرسشگر گرامی با سلام و سپاس از ارتباط تان با این مرکز
در صورتی که جلو منی گرفته شود و مایعی دیگری خارج شود که نشانه های منی را نداشته باشد ( یعنی با پرش و جستن خارج نشود و در هنگام خارج شدن همراه با شهوت نباشد و بعد از خارج شدن آن بدن سست نشود)، حکم منی را ندارد و مذی نام دارد و آب مذی پاک است و غسل ندارد. (1)
لطفا هرگاه سوال شرعي مي پرسيد ، نام مرجع تقليد خود را ذکر کنيد تا بر اساس نظر مرجع شما پاسخ بدهيم .
پی نوشت:
1. آیت الله خامنه ای ، اجوبة الإستفتائات، س 177 .