سلام.اگه ممکنه کلیات احادیث اذیت کردن مومن را با عربی و فارسی و آدرس و اینکه از چه بزرگواری است برایم ارسال بفرمایید .

با عرض سلام و تشکر از ارتباط تان با این مرکز.
احادیث در باره آزار و اذیت مومن از معصومان فراوان ذکر شده است :
از امام صادق (ع) نقل شده:
قال رسول اللَّه صلّى اللَّه عليه و آله: من نظر إلى مؤمن نظرة ليخيفه بها، أخافه اللَّه عزّ و جلّ يوم لا ظلّ إلّا ظله.(1)
رسول خدا فرمود: هر كس به مؤمنى نگاه كند و با نگاه خود، او را بترساند، خداوند او را در روزى كه هيچ سايه‏اى جز سايه او وجود ندارد ،خواهد ترسانيد.
نیز: من أعان على مؤمن بشطر كلمة لقي اللَّه عزّ و جلّ يوم القيامة مكتوب بين عينيه: آيس من رحمتي؛ (2)
هر كس با كلمه ای به مؤمنى زیان برساند، روز قيامت خدا را در حالى ملاقات مى‏كند كه ميان دو چشمش نوشته شده است: نااميد از رحمت من!
رسول اللَّه صلّى اللَّه عليه و آله: من آذى مؤمنا فقد آذاني و من آذاني فقد آذى اللَّه و من آذى اللَّه فهو ملعون في التّوراة و الإنجيل و الزّبور و الفرقان؛(3)
هر كه مؤمنى را آزار كند ،مرا آزار كرده، هر كه مرا آزار كند ، خدا را آزار كرده، هر كه خدا را آزار كند ، در تورات و انجيل و زبور و فرقان لعنت شده است.
رسول اللَّه صلّى اللَّه عليه و آله: من أحزن مؤمنا ثمّ أعطاه الدّنيا لم يكن ذلك كفّارته و لم يؤجر عليه؛ (4)
هر كه مؤمنى را غمگين كند، آن گاه دنيا را به او بدهد ، كفّاره عمل او نخواهد بود . براى اين كار پاداشى به او نخواهند داد.
امام رضا عليه السّلام عن آبائه (ع) قال: قال رسول اللَّه (ص) : من استذلّ مؤمنا أو حقّره لفقره و قلّة ذات يده، شهره اللَّه يوم القيامة ثمّ يفضحه؛(5)
پيامبر فرمود: هر كه مؤمنى را به خاطر فقر و تهى‏دستى خوار و كوچك بشمارد، روز قيامت خداوند او را به مردم مى‏شناساند و رسوايش مى‏كند .
نبيّ صلّى اللَّه عليه و آله قال: من أذلّ مؤمنا أذلّه اللَّه؛ (6)
هر كه مؤمنى را خوار سازد ،خدا او را خوار خواهد ساخت.
رسول اللَّه صلّى اللَّه عليه و آله: من مشى مع ظالم ليعينه و هو يعلم أنّه ظالم فقد خرج من الإسلام؛
هر كه با ستمگرى- با اينكه مى‏داند ستمگر است- راه برود تا به او كمك كند، از اسلام بيرون رفته است.
رسول اللَّه (ص) : أعجل الخير ثوابا صلة الرّحم و أسرع الشّرّ عقابا البغي؛
پاداش صله رحم از هر كار نيكى سريع تر، و كيفر ستم از هر كار بدى زودتر خواهد بود.
أمير المؤمنين عليه السّلام: بئس الزّاد إلى المعاد العدوان على العباد؛
ستم بر بندگان (خدا) بد توشه‏اى براى آخرت است.
عليّ (ع): لكلّ ظالم انتقام. (7)؛ برای هر ظالم و ستمگری انتقام گیرنده ای هست .
به کتاب الحكم الزاهرة با ترجمه انصارى ،ص 591 به بعد . باب آزار و اذیت مومن مراجعه نمایید .
پی نوشت ها:
1. وسائل 8/ 614 ؛الكافي 2/ 368 ؛مجموعة ورام 2/ 209
2. جامع الاخبار ،ص 72 ؛بحار ،ج 75،ص 150.
3. الكافي ،ج 2،ص 368.
4. بحار ،ج 75،ص 150 .
5. عيون اخبار الرضا ،ج 2،ص 33 ؛بحار،ج 75 ،ص 142.
6. البحار ،ج 75 ،ص 142.
7. الحكم الزاهرة ، ترجمه انصارى ،ص 591 به بعد ، باب آزار و اذیت مومن .