با سلام
لطفا در مورد نگهداري پرندگاني نظير قناري -طوطي-.... در قفس از نظر شرعي توضيح كامل و جامع بدهيد.

با سلام و تشکر به خاطر ارتباط تان با این مرکز.
نگهداری حیوانات در قفس اشکالی ندارد ، گرچه آزاد کردن آن ها بهتر است و فضله شان پاک است .(1)
آیت الله مکارم فرموده : نگهدارى حيوانات مانعى ندارد. ولى سزاوار است افراد با ايمان هدفى از آن داشته باشند؛ هر چند استفاده از زيبايى و صداى خوش آن ها باشد؛ در ضمن بايد اين امر به اسراف كارى منتهى نشود . فضله آن ها پاک است.(2)
پی نوشت ها:
1 . سوال از دفتر رهبری .
2 . آیت الله مکارم ، استفتائات جديد ، ج‏3 ص 635 ، سؤال 1831 و توضیح المسایل م 92 .