بسم الله الرحمن الرحيم
سلام عليكم
لطفا منابعي را براي مطالعه زندگاني حضرت رسول اكرم و ائمه معصوم (سلام الله عليهم و آلهم) معرفي نماييد.
البته تاكنون كتابهاي «تاريخ خلفا، جعفريان»، «تاريخ پيامبر اسلام، سبحاني» و چند كتاب كوچك از سيد جعفر شهيدي و رسول محلاتي و ديگران مطالعه كرده‌ام.
متشكرم

پرسشگر گرامی باسلام و تشکر و تسلیت ایام عزای امام حسین (ع)
ما به روحیه پرسشگری و اهتمام تان به مطالعه ارج می نهیم . امید است که در جامعه نیز روحیه تحقیق بیش تر مورد توجه قرار گیرد.
از آن جایی که برخی از کتاب ها را مطالعه نمودید، در این جا بعضی از کتاب های دیگر معرفی می گردد:
الف- تار یخ پیامبر اسلام
1 - سیره نبوی ، مصطفی دلشاد
2-محمد ابراهیم آیتی ،تاریخ پیامبر اسلام
3- جعفر شهیدی،تاریخ تحلیلی اسلام
3- محمد خاتم پیامبران،جمعی از نویسندگان
4- سيره نبوي، شهيد مرتضي مطهري
5 - فروغ ابدیت، جعفر سبحانی
6- تاریخ سیاسی اسلام، رسول جعفریان
ب- امامان
امام علی (ع)
1- فروغ ولايت، جعفر سبحاني.
2- زندگاني علي بن ابي طالب، رسولي محلاتي.
3- امام علي صداي عدالت انساني، جورج جرداق، ترجمه سيد هادي خسروشاهي.
4- امام علي پيشوا و پشتيبان، سليمان کتاني، ترجمه جواد هشترودي.
5- امام علي مشعل و دژ، سليمان کتاني، ترجمه جلال‌الدين فارسي.
6-آیین کشوردارى از دیدگاه امام على(ع) آیت‏اللّه‏ فاضل لنکرانى
7- استراتژى نظام امام على(ع) حسن على اکبر
8- امام على(ع) جلال الدین فارسى
9-علی(ع) از زبان علی ، جعفر شهیدی
10- جاذبه و دافعه على(ع) ،شهید مطهرى
11- پرتوى از بیکران علم على(ع) محمد رضا حکیمى
امام حسن (ع)
1-حقایق پنهان، احمد زمانی
2-تحلیلی از زنگانی سیاسی امام حسن مجتبی (ع)، جعفر مرتضی عاملی
3-زندگانی حسن بن علی (ع)باقر شریف قرشی، تر جمه فخرالدین حجازی
امام حسین (ع)
1 - قیام جاودانه،محمدرضا حکیمى
2- فرهنگ عاشورا،جواد محدثى
3-.درسی که حسین(ع) به انسان ها آموخت، عبدالکریم هاشمی نژاد
4- زندگانی امام حسین(ع)، هاشم محلاتی
5- پرتوی از عظمت حسین(ع) لطف الله صافی
6- قیام حسین بن علی(ع)، جعفر شهیدی
7- انقلاب عاشورا، عطاءالله مهاجرانی
8- زندگانی امام حسین بن علی(ع)، زین العابدین راهنما
9- ارزیابی انقلاب امام حسین، محمد مهدی شمس الدین
10- حماسه حسینی، مرتضی مطهری.
امام سجاد (ع)
1- زندگانی علی بن الحسین (ع). سید جعفر شهیدی
2- زندگانی امام زین العابدین (ع ) به ضمیمه رساله حقوق و کلمات قصار آن حضرت ،محسن الحسینی امینی عاملی ، ترجمة: حسین وجدانی
3- زندگی زین العابدین ،باقر شریف قرشی
امام باقر (ع)
1 -امام باقر جلوه امامت در افق دانش، احمد ترابی
2- امام محمد باقر، کاظم ارفع
- 3 بر امام سجاد و امام باقر چه گذشت، سید محمد حسن موسوی کاشانی
4-پیشوای پنجم، حضرت امام محمد باقر، گروه نویسندگان
5- حضرت امام محمد باقر ، فضل اللّه کمپانی
6- دورنمایی از زندگی امام باقر ، مهدی پیشوای
7-زندگی و سیمای امام محمد باقر ،سید محمد تقی مدرسی، مترجم، محمد صادق شریعت
امام صادق (ع)
1-مغز متفکر جهان شیعه، امام صادق (ع ) ترجمة و اقتباس: ذبیح الله منصوری.
2-پیشوای صادق،علی خامنئی.
3- زندگانی امام صادق (ع) جعفر شهیدی.
4- حضرت صادق (ع)، فضل اللّه کمپانی
5- زندگی و سیمای امام جعفر صادق، محمد تقی مدرسی، ترجمه محمد صادق شریعت
6- شخصیت حضرت صادق احمد مغنیه، ترجمه سید جعفر غضبان
7 -صفحاتی از زندگانی امام جعفر صادق (ع ) محمد حسین مظفر، ترجمة،ابراهیم سید علوی
امام کاظم (ع)
1-تحليلی از زندگی امام کاظم ، باقر شريف قرشی، ترجمه محمدرضا عطايی
2- پيشوای آزاده، امام کاظم ،مهدی پيشوايی
3- مواضع کلامی امام کاظم در برابر عقايد انحرافی، رسول جعفريان
4- وضعيت سياسی عصرامام کاظم،صادق آئينه وند
امام رضا (ع)
1 -زندگی سیاسی هشتمین امام، جعفر مرتضی العاملی، ترجمة: خلیل خلیلیان
2- حضرت رضا (ع ) فضل الله کمپانی.
3- زندگانی سیاسی امام رضا، جعفر مرتضی حسینی عاملی
امام جواد (ع)
1- امام محمد تقی (ع ) نهمین پیشوای معصوم، عبد الرحیم عقیقی بخشایشی
2- حضرت امام محمد تقی (ع ) عبد الامیر فولاد زاده
3- زندگانی امام جواد (ع )، سیف الله یعقوبی قمشه ای
4- زندگانی حضرت امام محمد تقی (ع )،حسین عماد زاده
5 - نگاهی به زندگانی سیاسی امام جواد (ع )، جعفر مرتضی العاملی،ترجمة، محمد حسینی
امام هادی (ع)
1-تحلیلی از زندگانی امام هادی، باقر شریف قرشی، ترجمه محمدرضا عطایی
2- تحلیلی از تاریخ دوران دهمین خورشید امامت، امام هادی ،علی رفیعی
3- زندگانی پیشوای دهم،امام هادی، عبدالرحیم عقیقی بخشایشی
4 -نگاهی بر زندگی امام هادی،محمد محمدی اشتهاردی
5- زندگی و سیمای حضرت امام هادی، محمد تقی مدرّسی، ترجمه محمد صادق شریعت
امام عسکری (ع)
1- تحلیلی از زندگانی امام حسن عسکری، باقرشریف قرشی، ترجمه محمدرضا عطایی
2-تحلیلی از زندگانی و زمان حضرت امام حسن عسکری، گروه نویسندگان
3- حضرت امام حسن عسکری،فضل اللّه کمپانی
4 -زندگانی امام حسن عسکری باقر شریف قرشی، ترجمه سید حسن اسلامی
5- زندگانی امام حسن عسکری عبدالرحیم عقیقی بخشایشی،
6- زندگی و سیمای امام حسن عسکری ، محمد تقی مدرّسی، ترجمه محمد صادق شریعت
امام زمان (ع)
1- دادگستر جهان، ابراهيم اميني.
2- جهانگشاي عادل، سيد جمال الدين دين پرور.
3- نويد امن و امان، لطف اللّه صافي گلپايگاني.
4- موعودي كه جهان در انتظار اوست، علي دواني.
5- قائم آل محمد(ص)و فلسفه غيبت، میرزا خليل كمره اي.
6- مهدي موعود امم ، محمد تقي شريعتي.
7- خورشيد مغرب، محمد رضا حكيمي.
8- در فجر ساحل، محمد حكيمي.
9- آينده بشريت از نظر مكتب ما، سيد محمود طالقاني .
10- قيام و انقلاب مهدي از ديدگاه فلسفه تاريخ ، شهيد مرتضي مطهري .
11 -چشم اندازی به حکو مت مهدی، نجم الدین طبرسی
12- مهدی انقلابی بزرگ ، ناصر مکارم شیرازی .