سلام به حجت الله السلام قرایتی وتبریک عید فطر بر شما
من برنامه های شما رو گاهی دنبال میکنم وتوی این مدت من دوتا موضوع رو خوب ملتفت نشدم لطفا به هر دوتا پاسخ بدین
1 آیا مردمتاهلیکه که برای کمک به زن مطلقه مبادرت میکند بهتر نیست کمکهاش رو از طریق همسرش انجام بده تا ازدواج موقت چون ایطوری بنیان خانواده هم بیشتر حفظ میشود
2 شما گفتین توی قران نوشته که هر کاری که انسان رو از یاد خدا غافل میکنه شراب محسوب میشه من اکثر اوقات بعد از مدرسه (موقع مدرسه) کلاس خصوصی میرم که بعضی هاش میخوره توی اذان مغرب که صداشرو میشنویم به نظرتون من چطور میتونم کلاس رو چند دقیقه ای لغو کنم برای نماز؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
البته سوال اول به ما مربوط نمیشه ولی خوب ما نوجوونیمو نفس اماره تحریک میشه میگه (استغفر الله)اسلام به زنها زیاد توجه نداره نمونه اش هم زن گرفتن چار,پنجتایی عربها هستش

پرسش: کژتابي شرح : سلام به حجت الله السلام قرائتي و تبريک عيد فطر
برنامه هاي شما رو گاهي دنبال مي کنم وتوي اين مدت من دوتا موضوع رو خوب ملتفت نشدم. لطفا به هر دوتا پاسخ بدين 1 آيا مرد متاهلي که که براي کمک به زن مطلقه مبادرت مي کند، بهتر نيست کمک هاش رو از طريق همسرش انجام بده تا ازدواج موقت ؟

پاسخ:
پرسشگر گرامي با سلام و سپاس از ارتباطتان با اين مرکز
از موضوع بحثي که آقاي قرائتي نموده است، اطلاع نداريم و نمي دانيم ايشان چه فرموده و سؤال شما نيز دراين مورد زياد روشن نيست.

در مورد کمک رساني به زن مطلقه، در صورتي که مرد متأهل بخواهد به زن مطلقه کمک کند، بهتر آن است که کمک هاي مالي را از طريق همسرش به زن مطلقه برساند.
اگر منظور شما چيزي ديگري باشد، در نامه بعدي توضيح دهيد تا پاسخ را طبق سوال شما ارسال نمائيم.

پرسش:
گفتين توي قرآن نوشته هر کاري که انسان رو از ياد خدا غافل مي کنه شراب محسوب مي شه . اکثر اوقات بعد از مدرسه (موقع مدرسه) کلاس خصوصي مي رم که بعضي هاش مي خوره توي اذان مغرب که صداش رو مي شنويم. چطور مي تونم کلاس رو چند دقيقه اي لغو کنم براي نماز؟
پاسخ:
در آغاز درباره مطلبي كه به آقاي قرائتي نسبت داده ايد، بايد بگوييم كه گرچه مي توان از برخي از آيات مانند آيه 43 سوره نساء استفاده نمود كارهايي كه انسان را از ياد خدا غافل كنند ، همانند شراب و مستي، لازم است كه در نماز ترك شود اما در قرآن كريم ننوشته هر کاري که انسان رو از ياد خدا غافل مي کند، شراب محسوب مي شود.
اما درباره نماز اول وقت پيشنهاد ما اين است كه اولا اگر امكان دارد. ساعت كلاس را طوري قرار دهيد كه با اذان تداخل نداشته باشد . اگر اين امر امكان ندارد و ناچاريد در همان ساعت در كلاس شركت كنيد، اگر موقعيت نماز خواندن در آن مكان فراهم است ، مي توانيد قبل از كلاس با استاد صحبت نموده ، ايشان را نسبت به نماز اول وقت توجيه نماييد . قبل از كلاس ها وضو بگيريد و در هنگام اذان براي خواندن نماز اول وقت ، از كلاس خارج شده و نماز خود را بخوانيد . مجددا به كلاس برگرديد .
اگر هماهنگي و شرايط آن فراهم نيست ، مي توانيد بعد از كلاس نماز را بخوانيد . اين كار شما به معناي غفلت از ياد خدا نيست ، چون ياد خدا منحصر در حالت نماز نيست ، گرچه انسان بايد در هنگام نماز غافل نباشد. اما به معناي آن نيست كه در غير نماز انسان نمي تواند به ياد خدا باشد.