میخوستم بدونم لباس آقایون در هنگام نماز باید به چه صورتی باشه؟باید پوشش کامل بدن باشه؟
آیا با پیراهن آستین کوتاه یا شلواره کوتاه میشه نماز خوند؟

پرسش:سلام مي خواستم بدونم لباس آقايون در هنگام بايد به چه صورتي باشه؟بايد پوشش کامل بدن باشه؟ آيا با پيراهن آستين کوتاه يا شلواره کوتاه مي شه نماز خوند؟ ممنون ميشم جواب بدين با تشکر پاسخ :

پاسخ: پرسشگر گرامي باسلام و تشکر از ارتباط با اين مرکز.
در نماز مردان بايد فقط عورت خود را بپوشانند. بنابراين با شورت هم مي توانند نماز بخوانند.(1)
البته اين در صورتي است كه نامحرم(زن) در آن جا نباشد در حضور نامحرمان مردان بايد آن مقدار پوششي كه متعارف است و معمولا مرد ها آن مقدار خود را مي پوشانند را مراعات كنند.
پي نوشت :
1. امام خميني ، تحرير الوسيله ، ج1 ، ص 137.