با عرض سلام و خسته نباشیدو ارزوی قبولی طاعات و عبادات...
ایا معنی واژه کافر یعنی کسی که خدا رو قبول نداشته باشه؟یا ظاهرا قبول داشته باشه؟ولی احکام دینی مثل نماز,روزه و ... را انجام ندهد!

پاسخ:
با سلام و آرزوي قبولي طاعات و عبادات شما در اين ماه عزيز؛ و تشكر به خاطر ارتباطتان با اين مركز؛
کافر به کسي مي گويند که مسلمان نباشد . کسي که شهادتين (شهادت به يگانگي خداوند و رسالت پيامبر(ص) ) را گفته باشد، مسلمان است حتي اگر در عمل ملتزم به انجام احکام ديني مثل نماز و روزه نباشد.(1)
پي نوشت :