عیدی مرکز ملی پاسخگویی به هموطنان عزیز:
اولین تقویم مذهبی رایانه ای توسط مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی در نسخه دسکتاپ، اندروید و اخلاق تبلیغ طراحی و به روز رسانی شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی، این تقویم برای سال 1398 به روز رسانی و در اختیار کاربران قرار گرفت. نرم افزار شمیم یار دارای امکاناتی متعددی می باشد از جمله:

- ارائه تقویم روزانه، ماهانه و فصلی، به همراه رویدادهای مناسبتی شمسی، قمری و میلادی به همراه یک شرح مختصر برای هر رویداد.
- ارائه محتوای متناسب با هر روز در بخش های؛ قرآن به همراه ترجمه و تفسیر کوتاه و کاربردی؛ حدیث به همراه ترجمه و منبع روائی؛ نکته ای از سیره اهل بیت (علیه السلام) به صورت مختصر و نمایه شده؛ شمیم ولایت حاوی سخنان امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری (مدظله العالی)؛ سخن بزرگان اخلاق و عرفان؛ احکام شرعی در قالب پرسش و پاسخ؛ یک مطلب مشاوره ای و تربیتی برای هر روز بر گرفته از منابع معتبر روائی و تربیتی.
- نمایش اوقات شرعی نقاط مختلف (داخلی و خارجی براساس مختصات جغرافیایی محل) به انتخاب کاربر.
- امکان پخش اذان و یادآور متناسب قبل از آن
- نمایش اعمال و مناسک عبادی متناسب با هر روز و ماه.
- امکان ثبت یادآور برای زمان های مختلف با هشدار صوتی و متنی.
- امکان دسترسی به محتوای منتخب پرسش و پاسخی از سایت های مرکز
- امکان ارسال پرسش به درگاه های پاسخگویی مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی از سوی کاربر.
این نرم افزار در سه نسخه دسکتاپ، اندروید و ویژه مبلغین طراحی و تولید و در اختیار کاربران قرار گرفت.

لینک دریافت نسخه اندروید:

http://pasokhgoo.ir/system/tdf/field/software/shamimyar98.apk?file=1&typ...

لینک دریافت نسخه دسکتاپ:

http://pasokhgoo.ir/system/tdf/field/software/shamimyar.zip?file=1&type=...

لینک دریافت نسخه اندروید ویژه مبلیغین(اخلاق تبلیغ):

http://pasokhgoo.ir/system/tdf/field/software/tabligh98.apk?file=1&type=...