رئیس مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی عنوان کرد
رئیس مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی از تولید موشن گرافیک با موضوع احکام ماه مبارک رمضان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی، دکتر محمد جواد اصغری در تشریح فعالیت های جدید مرکز، به تولید موشن گرافیک اشاره کرد و افزود: به مناسبت ماه مبارک رمضان، بخش رسانه مرکز ملی اقدام به تولید موشن گرافیک کرده است و این موشن ‎ها بر اساس نیاز جامعه و فراوانی سؤالات و با هدف پاسخگویی تخصصی به پرسش ها تولید می شود.

وی ادامه داد: تولید موشن گرافیک‎ از ابتدای سال ۱۴۰۱ در مرکز آغاز شد و تاکنون در گروه های پاسخگویی احکام شرعی، سیاسی اجتماعي، اخلاق و تربیت موشن هایی تولید شده است.

رئیس مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی افزود: کاربران فضای مجازی می توانند برای دریافت تولیدات تصویری به صفحه مرکز ملی پاسخگویی در آپارت به نشانی www.aparat.com/pasokhgoo مراجعه نمایند.