از سوی بخش مکتوب و رسانه مرکز ملی پاسخگویی صورت گرفت؛
کتاب «درختکاری» به همت بخش مکتوب و رسانه مرکز ملی پاسخگویی تالیف و منتشر شد.
کتاب درختکاری

به گزارش روابط عمومی مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی، به همت بخش مکتوب و رسانه، کتاب «درختکاری» در قالب سؤالات پرتکرار در موضوع درختکاری تالیف و منتشر شد.

توصیه اهل بیت علیهم السلام به درختکاری، چگونگی کاشت درخت در روایات، فضیلت کاشت درخت و کراهت و مذمت قطع درخت از مهمترین موضوعاتی است که در این کتاب به آن اشاره شده است.

این کتاب در قالب پاسخ تفصیلی در 40 صفحه تهیه و تنظیم شده است و نقش موثری در گفتمان سازی فرهنگ اصیل درختکاری خواهد داشت.

علاقمندان می‏توانند جهت استفاده و نشر این کتاب می‏توانند از طریق پیوند https://mmps.ir/LQGco  فایل کتاب را دریافت نمایند.