فعالیت های بخش های مرکز ملی پاسخگویی در تعطیلات نوروز تشریح شد:
گروه های پاسخگویی مرکز ملی پاسخگویی در تعطیلات نوروز نیز در خدمت هم وطنان عزیز می باشند.
پاسخگویی در تعطیلات نوروز

به گزارش روابط عمومی مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی، تمامی بخش های گروه پاسخگویی اینترنتی بعلاوه بخشی دیگر از سایر گروه‏ها در تعطیلات نوروز فعال می باشند.

گروه پاسخگویی اینترنتی که شامل مسیرهای:

اپلیکیشن پاسخگو که با دریافت از کافه بازار به نشانی http://dte.bz/apk-pasokhgoo می توان به صورت مستقیم با کارشناسان گفتگوی زنده برقرار و از سایر امکانات نرم افزار استفاده کرد.

ربات هایی پاسخگویی به سوالات دینی هم در پیام رسان های ایرانی بله و گپ آماده پاسخگویی به سوالات دینی می باشند.

انجمن های گفتگوی دینی به نشانی askdin.com و گفتگوی قرآنی به نشانی askquran.ir نیز همچون دیگر ایام سال به فعالیت خود ادامه می دهد.

پیامک احکام شرعی: مخاطبان محترم سوالات احکام شرعی را با بیان نام مرجع به شماره 30009640 پیامک و حداکثر تا 24 پاسخ را از طریق پیامک دریافت نمایید.

صندوق صوتی: با شماره گیری 096400 و وارد کردن عدد 1 پرسش را ثبت کرده و پس از 24 ساعت با وارد کردن عدد 2 پاسخ خود را دریافت نمایید.

پاسخگویی تلفنی از ساعت 9 الی 14 برقرار می باشد.

همچنین شایان ذکر است که با توجه به بیماری اخیر، گروه مشاوره مرکز ملی بخش ویژه مشاوره به خانواده های درگیر بیماری را در بخش تلفنی راه اندازی کرد که کارشناسان مشاوره مرکز ملی با آمادگی بیشتر در خدمت هموطنان عزیز می باشند.